La WIDE Security, înțelegem cât de importante sunt casa ta și familia pentru tine. Pentru noi este important sa ai o “securitate acasa”. Acesta este motivul pentru care suntem mândri că furnizăm sisteme de “securitate acasa” pentru clienții rezidențiali în București și orașele adiacente de ani de zile. Sistemele de alarmă instalate și întreținute de WIDE Security oferă o gamă largă de planuri de securitate și personalul nostru prietenos va fi bucuros să sugereze un plan personalizat care oferă opțiunile care sunt potrivite pentru situația dumneavoastră unică. Având un sistem de “securitate acasa” vă oferă liniște sufletească, și poate reduce de multe ori primele de asigurare. Iată câteva dintre serviciile pe care le oferim. Nu ezitați să ne dați un telefon pentru mai multe informații sau pentru a solicita informații despre un serviciu de “securitate acasa” care nu este enumerat.

securitate acasa securitate acasa Securitate Acasa monitorizare

securitate acasa

 

Detecție Furt:hot securitate acasa Securitate Acasa hot 300x200

O spargere a casei tale este devastatoare. În afară de pierderea de obiecte și valori sentimentale, stresul emoțional care rezultă din a ști că locuința ta poate să fie invadată de străini pot fi traumatice și te pot face sa te simți violat, vulnerabil și speriat. Sistemele de alarmă distribuite de WIDE Security pot contribui la liniștea că locuința ta și familia sunt în siguranță prin furnizarea de monitorizare permanenta.
Când veți instala sistem de alarmă cu serviciul de “securitate acasa”, nu numai că veți obține cele mai bune sau permisive sisteme în securitate și servicii pentru clienți, dar de asemenea, veți ști că fiecare componentă a sistemului de “securitate acasa” este tratată de către aceeași echipă de încredere. WIDE Security se va ocupa de fiecare pas al procesului, de la consultare” securitate acasa”, la instalarea și facilitarea monitorizării casei tale. Experții noștri de “securitate acasa” vor proiecta chiar un plan de securitate personalizat pentru situația și nevoile dumneavoastră.

 

Protecție Foc si Fum:protectie incendiu securitate acasa Securitate Acasa fire 150x150

Îți amintești când ți s-a spus ca și copil să nu te joai cu focul? Dacă nu aveți în prezent un sistem de alarmă de incendiu de securitate acasă, înseamna ca nu ați ascultat sfatul când erați mic. Se poate distruge o casă într-o chestiune de minute; dar casa ta nu este nimic în comparație cu viața ta și a familiei tale. Nu lăsați șansa de a deveni o statistica. Când vine vorba de protejarea celor dragi de flăcări și inhalarea fumului, încredeți-vă în sistemele de monitorizare și detectare a incendiilor instalate de WIDE Security.

Un sistem de detectare a incendiilor al WIDE Security este conceput pentru a detecta primele semne ale unui incendiu, cum ar fi fumul, și să vă alerteze cu o alarmă membrii familiei, astfel încât toată lumea poate ajunge la siguranță repede. În același timp, sistemul de detectare a incendiilor poate trimite un semnal/SMS la cine doriți dumneavoastră. Un sistem de detectare a incendiilor funcționează dacă sunteți acasă sau nu, protejându-vă animalele de companie, copii, obiecte de valoare și este de neprețuit în a ajuta la a salva vieți – profitați de ea astăzi, și puteți să păstrați casa dumneavoastră și pe cei dragi în condiții de siguranță.

 

Alerta Medicală:alerta medicala securitate acasa Securitate Acasa alerta medicala 300x210

Sistemul de alertă medicală instalat de WIDE Security este o necesitate pentru persoanele în vârstă care doresc să continue să trăiască independent în propria casă. În cazul unei căderi sau de urgență medicală, ajutorul este doar la o distanță de apăsare de buton. Apăsarea butonului de urgență va avertiza pe cine doriți, și vor beneficia în mod rapid de persoanele de contact de urgență și de serviciile locale medicale sau de urgență, asigurându-vă că un ajutor este pe drum.

Bucurați-vă de anii de aur cu caracteristicile noastre de alertă medicală adăugate la sistemul dumneavoastră.

WIDE Security oferă, de asemenea, o varietate de alte servicii de securitate pentru clienții rezidențiali, cum ar fi serviciile de detectare de monoxid de carbon. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații despre produsele și serviciile noastre. Unul dintre reprezentanții noștri ale serviciului de clienți va fi bucuros să vă ajute să vă faceți casa sigură și securizată.

 

Monoxid de Carbon:Carbon Monoxid securitate acasa Securitate Acasa CarbonMonoxid 300x145

Monoxidul de carbon este invizibil și inodor și provoacă simptome ca oboseală, greață, dureri de cap, amețeli – care pot fi confundate cu gripa sau alte simptome. În fiecare an, mai mult de 400 de oameni mor la noi în țară de intoxicații cu monoxid de carbon, mai mult de 20.000 ajung la camera de urgență și mai mult de 4.000 sunt spitalizați. Cei foarte tineri și bătrânii, femeile gravide, copii nenăscuți, și persoanele cu probleme cardiace și respiratorii sunt deosebit de vulnerabili.

 

 

Cod Constrângere:

constrangere securitate acasa Securitate Acasa constrangere 300x222

 

Constrângerea se întâmplă atunci când au loc evenimente împotriva voinței tale, așa cum se întâmplă adesea în situații de luare de ostatici.  WIDE Security vă poate ajuta să instalați un sistem de alarmă cu setare de constrângere care vă va permite să trimiteți un semnal tăcut cui doriți dacă vă găsiți vreodată într-o situație constrânsă și periculoasă. Nu fi o victimă, accesați astăzi un sistem de alarmă și fiți încrezători în faptul că cineva va fi acolo, dacă v-ați găsi vreodată singur și în pericol.

 

Securitate Ferestre:

Închideți ferestrele și ușile, hoții sunt în oraș! Asta este ceea ce au făcutalarma fereastra securitate acasa Securitate Acasa alarma fereastra 300x212 oamenii pentru a proteja locuința lor prin efracție, dar tehnologia de azi spune diferit. Sistemele de “securitate acasa” ale mileniului montate de WIDE Security vă permit să vă bucurați pe deplin o gură de aer proaspăt în același timp păstrând casa dvs. – și familia în același timp – în condiții de siguranță de hoți și activități criminale.
Ecranele noastre de “securitate acasa” sunt personalizate și montate la uși și ferestrele pentru un aspect fără sudură și protecție nedetectabil, dar eficient. Cea mai mica modificarea ilicită a ferestrei va porni o alarmă. Astfel puteți să aveți o protecție chiar dacă stați și umblați prin casă.
Sistemele de “securitate acasa” montate de WIDE Security se vor potrivi pe orice ușă sau fereastră, deoarece sunt montate pe ușile și ferestrele existente.

Ca toate celelalte sisteme de alarmă, proprietarii de acasă pot pur și simplu arma sau dezarma doar anumite zone de securitate după cum este necesar. Toate protecțiile noastre de “securitate acasa” ale ferestrei sau ușii pot fi, de asemenea, ușor de îndepărtat pentru curățare, vopsire, sau alte activități care ar necesita întreținerea lor.

Nu lăsa frica de infractori și criminali să vă împiedice să te bucuri de o briză frumoasă pe-o zi fierbinte de vară.