O soluție inteligentă care combină securitatea casei cu automatizare și vă permite gestionare, supraveghere și modificare automatizarea casei și nevoile de securitate potrivit stilului vostru de viață

 

supraveghere supraveghere Supraveghere de la distanta armare dezarmare 150x150Armați și dezarmați sistemul

Nu-ți face griji vreodată dacă ultima persoana a ieșit din casă și a uitat să activeze sistemul de securitate. Cu doar o apăsare de buton de pe telefonul smartphone, puteți bloca ușile, arma sistemul de securitate sau pentru a vedea cine e la ușa din fata ta locuinței – oriunde te-ai afla.

 

reglare distanta supraveghere Supraveghere de la distanta reglare distantaReglați-vă termostatul și luminile

Trebuie să lucrați târziu din nou? Nici o problema. Folosiți telefonul smartphone pentru a porni luminile și să opriți aerul condiționat chiar înainte de a ajunge acasă. Ești în controlul complet al casei tale.
Controlul energiei
Reglați temperatura din fiecare camera t de la distanță pentru un confort sporit si pentru o economie de energie substanțială.

alerte supraveghere Supraveghere de la distanta alerte 150x150Primiți alerte și notificări personalizate

Îți faci vreodată griji că ceva s-ar putea întâmpla acasă în timp ce ești departe? Această soluție inteligentă trimite notificări personalizate cu privire la activitatea sistemului prin e-mail sau mesaj text pe telefonul smartphone, tabletă și / sau calculator. De exemplu, vei ști exact când copiii au ajuns acasă în siguranță, atunci când nivelul de monoxid de carbon s-a schimbat sau când detectorul de fum se stinge.

 

remote supraveghere Supraveghere de la distanta remote 150x150Controlează-ți casa de la distanță

Mâinile ocupate? Apelând, puteți bloca și debloca ușile, arma și dezarma sistemul de securitate, luminile de control și reglați-termostatul, toate dintr-o apăsare de buton a telefonului.