sfaturi securitate casa securitate casa Sfaturi securitate casa monitorizare 150x150

sfaturi securitate casa

Siguranța ta și a familiei tale este o afacere mare, de aceea vă dăm “sfaturi de securitate casa“. Uneori, micile schimbări fac să fie o mare diferență. Am adunat aceste sfaturi de securitate casa pentru a ajuta fiecare membru al familiei să se simtă în siguranță.

Iată 10 sfaturi de securitate casa care te pot ajuta pe tine și familia ta să stați în siguranță:

–    Controlați detectoarele de fum și monoxid de carbon pentru praful și puful acumulat care poate împiedica senzorii.
–    Fie că, cumpărați, construiți sau remodelați locuința, asigurați-vă că alegeți un acoperiș care este rezistent la foc.
–    Dacă este posibil, instalați o cutie poștală cu cheie la domiciliu și nu lăsați corespondenta ce conține informații cu caracter personal în cutie.
–    Pentru a preveni hoții, dacă aveți de gând să plecați departe de casă pentru o perioadă lungă de timp, setați soneria de telefonul din casa la cel mai mic volum.
–    Nu lăsați niciodată note pe ușa ta pentru oamenii de serviciu sau vizitatori atunci când nu sunteți acasă. Este un semnal pentru hoți că locuința este goală.
–    Nu folosiți prelungitoare de interior în aer liber. Un prelungitor sigur pentru folosire în aer liber va avea o eticheta pe care scrie “adecvat pentru utilizarea cu aparate în aer liber. – Suitable for Use with Outdoor Appliances.”
–    În cazul în care curentul tău se oprește, un congelator plin poate stoca alimente în condiții de siguranță de până la 48 de ore.
–    Se recomandă să aveți alarme de fum interconectate. Aceste alarme sunt legate împreună; dacă o alarmă este declanșată, toate se sting.
–    Nu încercați niciodată să încărcați bateriile nereîncărcabile. Încercarea de a reîncărca bateriile nereîncărcabile ar putea provoca bateriile sa explodeze.
–    Cârpele uleioase pot arde cu ușurință, chiar și fără a fi expus direct la o flacără. Atârnați-le afară să se usuce, iar apoi aruncați-le într-o cutie de metal cu un capac când ați terminat.