Wide Security wide security Despre Noi BILLBOARDS 5 1024x940

Wide Security

Wide Security a fost înființată în 2008. Biroul nostru central este situat în București. Activăm și în zonele limitrofe ale capitalei.

Wide Security este specializată în proiectare, instalare, integrare și întreținere pentru sisteme de alarmă, de incendiu, de securitate, ne concentrăm și asupra sistemelor de control acces, sisteme de supraveghere și circuit închis TV (CCTV) pentru aplicații rezidențiale și comerciale.

Wide Security este în măsură să vă furnizeze o soluție pentru dumneavoastră indiferent dacă este pentru o singură locuință sau complex de apartamente, sau o afacere mică sau de obiectiv industrial mare. Avem o soluție pentru nevoile dumneavoastră. Am instalat multe sisteme de securitate în ultimii ani și pe lângă experiența dobândită, fiecare client este important pentru noi.

Wide Security are biroul în București, dar noi, de asemenea lucrăm îndeaproape cu partenerii din domeniile noastre de licență de peste tot. Prin operațiunile noastre partenere, Wide Security este capabil de a ajunge și de a ajuta și proteja clienții în locații care altfel ar putea fi indisponibile nouă.